Verrast!

Vlak voor de zomervakantie kreeg onze coördinator een telefoontje van Robert Bakker, de dirigent van The Voice Company. Hij zou een concert geven ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van Lelystad. En of hij de Peuterspeelzaal de opbrengst zou mogen schenken?  Wat zeg je dan? Even helemaal niets. Oef!!!

Donderdag 14 september was het concert. In aanwezigheid van onze burgemeester, mevrouw Ina Adema, in het stadhuis. Een zeer gevarieerd en hoogstaand programma, met een keur aan stijlen. Van Ramses Shaffy tot Fauré, van meezingers uit de vorige eeuw tot Rossini.  Afwisseling genoeg: groot-en kleinkoor, bestaande uit amateurs. Solisten, instrumentaal (dwarsfluit en piano), waaronder een jong talent, Frank Monster en vocaal: de engeltjes Wardenier en Van Leijenhorst, Henk Kreukniet en Olaf Labree. Voor elk wat wils, zoals de dirigent/ begeleider/ presentator  Robert Bakker zelf opmerkte.

The Voice Company o.l.v. Robert Bakker in het Stadhuis

The Voice Company o.l.v. Robert Bakker in het Stadhuis

solisten met hemelse namen, dat belooft wat!

solisten met hemelse namen, dat belooft wat!

Tot slot kreeg de burgemeester het woord. Zij bedankte Robert voor zijn initiatief voor dit feestelijke concert en de geslaagde avond.
Robert bedankte op zijn beurt alle mensen die deze avond praktisch hadden mogelijk gemaakt, vooral de mensen achter de schermen, zoals de bodes van het stadhuis.

Het publiek toonde hun waardering door een daverend applaus. Wij klapten en  klappen hard mee.
We hebben Robert Bakker uitgenodigd een bezoek te brengen aan  peuterspeelzaal
‘t Opstapje om te zien wat daar gebeurt!  Welkom!

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.